Sari la conținut

Candidează la titlul de cea mai tare glumă: ce i-a spus Wijnaldum lui Ter Stegen, când i-a luat mingea din brațe :)


Ellement.

Postări Recomandate

georginio

Georginio Wijnaldum (28 de ani) a fost unul dintre eroii lui Liverpool în returul fantastic cu Barcelona, de pe Anfield (4-0). Introdus la pauză, în locul accidentatului Robertson, olandezul a înscris în minutele 54 și 56 și a fost artizanul revenirii incredibile a "Cormoranilor".

Imediat după reușita de 2-0, "Gini" s-a dus să ia mingea din brațele prăbușitului Ter Stegen, pentru a o repune cât mai repede în joc.

Cei de la Troll Football nu au ratat ocazia de a-și etala din nou umorul, după această fază și s-au gândit ce i-ar fi spus Wijnaldum lui Ter Stegen în momentul în care a vrut să-i ia mingea: "Nu-ți face griji, ți-o dau înapoi într-un minut" :).

"Bună dimineața, Reds! Ce seară de neuitat! Ați apucat să dormiți? Mulțumiri speciale tuturor fanilor noștri, care au fost efectiv uimitori aseară. Faceți din Anfield o fortăreață", a scris Wijnaldum azi, pe rețelele de socializare.

 

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.