Sari la conținut

Propunere nebună: "Liverpool ar trebui să-i ridice statuie". Toată lumea e la picioarele "creierului" de la golul 4


Ellement.

Postări Recomandate

shakiri si trent alexander arnold

"Cormoranii au marcat golul calificării în finala Ligii Campionilor, de la Madrid, în minutul 79, prin Origi, dar o parte uriaşă din merite îi revine lui Trent Alexander-Arnold. "Copilul" s-a gândit să execute un corner trecând peste orice schemă lucrată la antrenament. A fost mai degrabă ca în curtea şcolii, dar mingea a scuturat plasa şi a provocat o adevărată nebunie pe Anfield Road.

”Cred că a fost doar insitnct. Am simțit momentul, am simțit oportunitatea. L-am văzut singur în careu (n.r. pe Origi), gata să finalizeze. A fost o minge rapidă pentru un jucător de top”, a explicat Alexander-Arnold centrarea de la cornerul după care a venit golul victoriei. La 20 de ani, să ai curajul să baţi un corner în acest mod!?

Pe reţelele de socializare, momentul a fost tratat pe larg, iar cea mai tare reacţie a venit din partea unui fan care susţine că "Liverpool trebuie să construiască o statuie în onoarea lui Alexander-Arnold!"

Cunoscutul fotbalist spaniol Cesc Fabregas a scris: "20 ani. Oamenii or să-mi spună că se apără rău. Eu îţi spun că este inteligenţă pură şi viziune".

Sam's Army Podcast: "Trent Alexander-Arnold este un Einstein al fotbalului".

Squawka Football: "Trent Alexander-Arnold a dat cele mai multe assist-uri (14) decât oricare jucător al lui Liverpool în toate competiţiile în acest sezon. O piesă incredibilă la vârsta de 20 de ani".

Liverpool-Barcelona 4-0. Cum a fost posibil aşa ceva
Origi a fost cel care a deschis scorul în minutul 7. Portarul Allison a făcut un meci mare şi i-a salvat pe englezi la şuturile lui Messi şi Coutinho, apoi a fost providenţial şi în faţa lui Jordi Alba, în prelungirile primei reprize.

La pauză, Klopp l-a introdus pe teren Wijnaldum, iar olandezul a intrat în istorie. A dat două goluri în doar trei minute şi a egalat scorul la general.

Ceea ce părea de domeniul fantasticului la începutul meciului s-a întâmplat în minutul 79. Alexander Arnold şi Origi i-au hipnotizat pe catalani la o fază antologică, iar belgianul a realizat dubla.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.