Sari la conținut

Liverpool - Barcelona | Preşedintele catalanilor nu-şi explică umilinţa catalanilor de pe Anfield: "Noapte dezastruoasă"


Ellement.

Postări Recomandate

Liverpool vs Barcelona

Josep Maria Bartomeu nu-şi explică dezastrul de pe Anfield, unde Barcelona a fost eliminată incredibil de Liverpool din semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda victoriei cu 3-0 din tur. Este al doilea an consecutiv în care Barca pierde calificarea după un succes la trei goluri diferenţă în prima manşă.

"E o nouă lovitură pentru noi. Am mai suferit una anul trecut, contra Romei. Este greu de explicat. Vom avea timp pentru a reflecta. Pentru al doilea an la rând, este o noapte dezastruoasă pentru noi", a declarat preşedintele Barcelonei.

Barcelona rămâne la un meci distanţă de "event"
Barcelona a cucerit deja titlul în Primera Division şi poate realiza "eventul" dacă va câştiga finala Cupei Spaniei, cu Valencia, programată pe 25 mai, la Sevilla.

Barca n-a mai câştigat Liga Campionilor din 2015, an în care a ajuns şi ultima oară în finală.

Catalanii au rămas cu cinci trofee ale Cupei Campionilor, la fel ca şi Liverpool şi Bayern Munchen. Mai titrate sunt doar Real Madrid (13 trofee) şi AC Milan (şapte).

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.