Sari la conținut

Liverpool - Barcelona | Presa catalană, în doliu după umilinţa Barcelonei. Copertă neagră în Sport


Ellement.

Postări Recomandate

ziare liverpool

 Presa din toată lumea este la picioarele lui Liverpool după calificarea istorică a "cormoranilor" în finala Ligii Campionilor, după 4-0 în returul cu Barcelona, de pe Anfield.

"Miracolul de pe Anfield", a titrat Mirror, care crede că "strălucirea outsiderei Liverpool a distrus Barca în drumul spre finală".

"Incredibil", a fost titlul din Sun. "Gini (n.r. Wijnaldum) şi Origi au completat revenirea uimitoare a lui Liverpool", au mai scris jurnaliştii britanici.

"Nebunie roşie", a titrat L'Equipe. "În faţa unui Anfield euforic, jucătorii lui Liverpool au reuşit o revenire imposibilă în faţa Barcelonei", au notat francezii.

"Regii revenirilor", i-a caracterizat The Independent pe "cormorani", Liverpool Echo a preferat un joc de cuvinte: "The IncREDibles", iar The Guardian a titrat: "În afara acestei lumi".

"Miracolul din Merseyside", a fost titlul din Daily Telegraph, iar The Times şi portughezii de la A Bola sunt în aceeaşi notă: "Miracolul de pe Anfield".

Barcelona, "desfiinţată" în presa spaniolă
Presa spaniolă a pus la zid Barcelona lui Ernesto Valverde după dezastrul de pe Anfield, unde a fost eliminată al doilea an consecutiv din Liga Campionilor după o victorie la trei goluri diferenţă în tur.

"Cea mai mare umilinţă din istorie", au titrat pe o copertă pe fond negru catalanii de la Sport, care consideră că "Barca a scris cea mai neagră pagină din istorie, eliminată de o manieră impardonabilă pe Anfield".

"Eşec istoric (şi un 10 pentru Liverpool şi Anfield", a fost titlul din Marca, unde sunt enumerate atuurile de care Barcelona n-a ştiut să profite: "Cu 3-0 în tur...Cu vedetele lui Liverpool accidentate...Cu titlul în La Liga câştigat...Cu precedentul Roma...Cu finala în Spania, pe Wanda...Cu Madrid (n.r. Real) eliminată... Cu cel mai bun jucător din istorie".

"Tunete pe Anfield", a titrat As, care a scris: "noul dezastru al Barcelonei şi adio triplă". "Roşii", a fost titlul din Mundo Deportivo, care susţine că "o Barca fără viaţă a fost eliminată de Liverpool, fără Salah şi Firmino. Golul ridicol de 4-0, încasat din corner, epitaful unei echipe care a repetat episodul Roma".

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.