Sari la conținut

"Inamicul numărul 1" Jose Mourinho, discurs memorabil după ce Liverpool a distrus-o pe Barcelona


Ellement.

Postări Recomandate

mourinho klopp

O nouă minune s-a produs aseară, pe Anfield. ÎN DIRECT la Digi Sport, "Cormoranii" au revenit fantastic în returul semifinalelor UEFA Champions League, în fața catalanilor. După 0-3 în tur, fără Salah și Firmino, Liverpool a reușit imposibilul.

Jose Mourinho, fost manager la Chelsea și Manchester United, a avut aseară, după partida de pe Anfield, un discurs memorabil, în care i-a ridicat statuie lui Jurgen Klopp. O declarație neașteptată a portughezului, cunoscut drept un critic desăvârșit și inamicul numărul 1 al "Cormoranilor", cu care a dus mai multe războaie când antrena în Premier League.

"Nu, nu, nu, nu m-am așteptat. Am spus că nimic nu e imposibil. Dar, dacă e posibil, Anfield e locul unde imposibilul devine posibil. Pentru mine, această remontada are un singur nume: Jurgen. Cred că nu e vorba de tactică, de filosofie, e vorba despre inimă, despre suflet și de legătura fantastică pe care o are cu acel grup de jucători. Riscau să termine sezonul fără să aibă ceva de sărbătorit, iar acum sunt la un pas de a deveni campioni europeni.

Și cred că Jurgen merită asta. Munca pe care o depune la Liverpool e fantastică ,dar cred că asta este despre el. Este reflexia personalității lui, nu se dă bătut, are spirit de luptător. Nu plânge pentru că îi lipsește un jucător, nu plânge pentru că echipa lui joacă 50-60 de meciuri pe sezon. Alți manageri se plâng când echipele lor joacă 35 sau 40 de meciuri. Cred că totul este despre mentalitatea lui Jurgen.", a declarat Jose Mourinho, la beIN Sports.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.