Sari la conținut

Ernesto Valverde, devastat. Ce a spus după umilinţa trăită la Liverpool-Barcelona 4-0


Ellement.

Postări Recomandate

ernesto valverde

Jurgen Klopp şi Ernesto Valverde s-au temut foarte mult de disputa de marţi seară, în returul semifinalei Ligii Campionilor. A fost evident din declaraţiilor date înaintea meciului, s-a văzut pe ecrane, din cadrele surprinse în direct la TV. Klopp, mult mai puţin vulcanic decât de obicei, Valverde, aproape înfricoşat, deşi masca afişată voia să transmită altceva. La final, declaraţia catalanului a spus totul. A recunoscut dezastrul trăit: "Suntem devastaţi".

"Este un rezultat groaznic pentru noi şi fanii noştri. ... Ne va fi foarte greu în zilele următoare, iar acum suntem devastaţi. Nimeni nu voia să se întâmple aşa ceva. Am pierdut într-un mod extrem de dureros. Am suferit prima noastră înfrângere în Liga Campionilor, dar am fost eliminaţi", a declarat la final Ernesto Valverde.

"Nu avem nicio scuză. Nu avem răspunsul care trebuia. Toata lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea după acest rezultat", a mai spus Valverde.

Liverpool-Barcelona 4-0. Desfăşurarea unui meci care va rămâne în istoria fotbalului
Liverpool a întors de la 0-3 în tur cu FC Barcelona şi s-a calificat în a doua finală consecutivă în UEFA Champions League. A fost 4-0 pentru echipa lui Jurgen Klopp, în ciuda absenţelor lui Mohamed Salah şi Roberto Firmino.

Origi a fost cel care a deschis scorul după doar şapte minute. Allison a făcut un meci mare şi i-a salvat pe englezi la şuturile lui Messi şi Coutinho, apoi a fost providenţial şi în faţa lui Jordi Alba, în prelungirile primei reprize.

La pauză, Klopp a făcut probabil cea mai inspirată schimbare a carierei. L-a introdus pe teren Wijnaldum, iar olandezul a intrat în istorie. A dat două goluri în doar trei minute şi a egalat scorul la general.

Ceea ce părea de domeniul fantasticului la începutul meciului s-a întâmplat în minutul 79. Alexander Arnold şi Origi i-au hipnotizat pe catalani la o fază antologică, iar belgianul a realizat dubla.

Lui Valverde i-a fost frică chiar dacă echipa pleca de la 3-0
"Ceea ce am păţit anul trecut la Roma, se poate repeta. Liverpool este o echipă formidabilă, a pierdut un singur meci în campionat. Va fi un meci extrem de dificil, fanii lor crează o atmosferă incredibilă. Sunt jucători de mare viteză, care ne vor pune probleme. Sigur ne vor ataca din primul minut, nu am niciun dubiu. Noi trebuie să rămânem concentraţi, să ne facem jocul nostru", a explicat tehnicianul campioanei Spaniei înaintea meciului doi dintre cele două echipe.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.