Sari la conținut

Liverpool - Barcelona 4-0 | Jurgen Klopp și declarația care nu poate fi tradusă! ”Amendați-mă!”


Ellement.

Postări Recomandate

jurgen klopp

Jurgen Klopp și-a demonstrat încă o dată clasa, la returul cu Barcelona, din UEFA Champions League, iar reacția pe care a avut-o la finalul partidei de pe Anfield Road este greu de tradus.

”Băieții sunt nenorociți uriași! Este incredibil. Dacă trebuie să mă amendați, amendați-mă. Nu sunt localnic și nu am găsit cuvinte mai potrivite”, a spus Klopp la finalul meciului.

”Acest meci a fost prea mult. A fost copleșitor. Le-am spus băieților că ar fi imposibil, dar pentru că e vorba de ei, există o șansă. Am văzut multe meciuri la viața mea, dar nu mi-aduc aminte unul ca ăsta”, a mai spus germanul.

Jurgen Klopp, a treia finală cu Liverpool
Jurgen Klopp se află la a treia finală europeană cu Liverpool. Din păcate pentru englezi, primele două au fost pierdute, cu același scor, 3-1, cu Sevilla, în Europa League, și cu Real Madrid, în Liga Campionilor.

Mai mult, Klopp și-a trecut în cont o finală de UEFA Champions League și pe vremea când o conducea pe Borussia Dortmund. În 2013, Bayern Munchen se impunea în ultimul act, cu 2-1.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.