Sari la conținut

Liverpool - Barcelona 4-0 | Antologic! Catalanii, păcăliți ca în curtea școlii la golul decisiv


Ellement.

Postări Recomandate

finala

Fază uluitoare în minutul 79 al partidei de pe Anfield Road. Arnold și Origi au reușit să păcălească întreaga apărare a catalanilor, un moment incredibil, dacă ținem cont de importanța meciului.

Arnold a mimat că îi va lăsa mingea lui Shakiri, la un corner, apoi s-a întors rapid și a centrat, pe jos, într-un careu în care se aflau doar doi jucători. Unul dintre ei, Origi, a reluat în poarta adversarilor.

Interesant e faptul că în careul catalanilor se aflau în acel moment nu mai puțin de 8 jucători, dar niciunul nu a reușit să îl blocheze pe Origi.

A doua finală consecutivă pentru Liverpool
Liverpool a bătut-o pe Barcelona cu 4-0, după dublele reușite de Origi și Wijnaldum și s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala UEFA Champions League.

Dacă anul trecut a pierdut în fața lui Real Madrid (1-3), acum ”cormoranii” se vor duela cu învingătoarea dintre Ajax și Tottenham. Returul din Olanda va avea loc azi, de la ora 22:00.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.