Sari la conținut

Pochettino, anunţ şoc înainte de returul cu Ajax. Ce va face dacă va câştiga UEFA Champions League


Ellement.

Postări Recomandate

poche

Mauricio Pochettino a şocat la conferinţa de presă a lui Tottenham dinaintea returului cu Ajax din semifinalele UEFA Champions League. Managerul celor de la Spurs a declarat că îşi va da demisia imediat în cazul în care va câştiga trofeul.

"Ar fi fantastic să câştig Liga Campionilor. Aş pune punct celor 5 ani la Tottenham şi aş pleca acasă", a fost reacţia tehnicianului argentinian.

Întrebat dacă glumeşte, Pochettino a venit cu precizări.

"Nu e nicio glumă. Să câştig UEFA Champions League cu Tottenham, în acest sezon, în aceste circumstanţe, e final de capitol. Ar trebui să mă apuc de altceva în viitor, să fac ceva diferit" a spus nonşalant Pochettino. 

Pochettino are puţine şanse să-şi schimbe cariera - Ajax porneşte favorită după 1-0 pe Tottenham Stadium. Managerul grupării engleze este mulţumit de parcursul echipei sale.

"Noi trăim deja un vis pentru că acum 5 ani nimeni nu-şi imagina că vom juca în Liga Campionilor sezon de sezon şi că vom ajunge la acest nivel. Când am venit pe White Harte Lane, obiectivul era să ne apropiem de primele 4 locuri, apoi să intrăm în grupele UCL. Să jucăm în semifinale este un bonus", a declarat managerul lui Tottenham.   

Vertonghen va juca în meciul Ajax Amsterdam-Tottenham
Victima unei lovituri care i-a provocat o comoţie în tur, Jan Vertonghen nu vrea să rateze o nouă confruntare cu Ajax, fostul său club. Fundaşul lui Spurs a dat mari emoţii după ce a părut că leşină pe teren, înainte de a fi schimbat. Acum, va juca cu o mască de protecţie după ce a suferit o tăietură la faţă.

Pe Johan Cruyff Arena va fi prezent şi Harry Kane, golgeterul care a suferit o accidentare la gleznă în partida cu Manchester City din sferturi, dar el nu poate evolua. Căpitanul naţionalei Angliei ar putea reveni pe teren doar la finala competiţiei. Kane a ţinut însă să-i însoţească pe coechipierii lui la Amsterdam ca un adevărat talisman. La antrenamentul oficial, atacantul i-a încurajat pe Lloris, Lucas Moura şi a stat de vorbă cu Mauricio Pochettino.

ZDE3MzE2NzZlYTdjNTg5NmI4YWI1NzFiZjE5ZmY0

 

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.