Sari la conținut

OFICIAL Se încheie o eră! Franck Ribery pleacă de la Bayern Munchen. ”Despărțirea nu va fi ușoară”


Ellement.

Postări Recomandate

franck-ribery

Franck Ribery se desparte de Bayern Munchen, după 12 ani. Francezul nu își prelungește contractul scandent la finalul acestui sezon și va părăsi liderul din Bundesliga, alături de care a câștigat 21 de trofee. Anunțul a fost făcut de site-ul oficial al clubului.

”Când am venit în Bavaria, a fost un vis devenit realitate. Despărțirea nu va fi ușoară, dar nu trebuie uitat ce am reușit împreună. Am câștigat atâtea lucruri împreună, mai mult de 20 de trofee”, a spus Ribery, pentru fcbayern.com.

Franck Ribery, 12 ani la Bayern Munchen
Ribery, care a împlinit 36 de ani în aprilie, mai are contract cu Bayern până la finalul acestui sezon, acolo unde joacă la cel mai înalt nivel, iar în 2013, mulți specialiști au spus că el trebuia să câștige Balonul de Aur, în detrimentul lui Cristiano Ronaldo.

Mijlocașul francez a ajuns în iunie 2007 la Bayern, după ce bavarezii au plătit celor de la Marseille 25 de milioane de euro, un record pentru club la acea vreme.

Cu Bayern, mijlocașul a câștigat 21 de trofee: 8 titluri, 5 Cupe ale Germaniei, o Cupă a Ligii Germaniei, 4 Supercupe ale Germaniei, un trofeu Champions League, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

Ribery are 81 de selecții și 16 goluri pentru naționala Franței, cu care a fost finalist la Cupa Mondială din 2006.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.