Sari la conținut

Juventus a întocmit lista de cumpărături din vară. Care sunt cei 6 "magnifici" doriți alături de Cristiano Ronaldo


Ellement.

Postări Recomandate

Cristiano Ronaldo

Juventus este gata să creeze un adevărat "dream team" la Torino. După ce a cucerit cel de-al optulea scudetto la rând, șefii "Bătrânei Doamne" pun la cale cea mai impresionantă campanie de transferuri din istoria clubului. Massimiliano Allegri așteaptă un semn din partea președintelui Andrea Agnelli pentru a discuta despre achizițiile din această vară - deja directorul sportiv, Fabio Paratici, a întocmit o listă pe care apar numai nume de top, conform Tuttosport.

Paul Pogba de la Manchester United și noul superstar al lui Ajax, Matthijs de Ligt, sunt în fruntea listei, iar recrutarea acestora nu ar fi complicată - amândoi îl au ca agent pe Mino Raiola, iar acesta a mai făcut deja afaceri cu Juventus, inclusiv atunci când l-a adus practic pe gratis pe Pogba de la United. De Ligt și-a exprimat deja preferința pentru Barcelona, dar Ajax îl va ceda pe fundașul de 19 ani echipei care va licita cel mai sus, iar catalanii sunt reticenți în această privință.Oricum, orice decizie a fost amânată până după finala UEFA Champions League, în care lăncierii au mari șanse să ajungă.

Lista lui Cristiano Ronaldo
Și Cristiano Ronaldo ar putea avea un cuvânt de spus - portughezul a fost dezamăgit de eliminarea lui Juventus în sferturile UEFA Champions League și a dat de înțeles că echipa ar avea nevoie de fotbaliști care l-ar putea sprijini mai mult în atac. Isco și James Rodriguez, doi foști coechipieri ai lui Ronaldo de la Real, se află pe lista bianconerilor. Mijlocașul spaniol era în dizgrație la Real până la revenirea lui Zinedine Zidane, dar ar rămâne pe lista neagră din moment ce gruparea de pe Bernabeu intenționează o remaniere masivă a lotului în vară. Columbianul James este însă o țintă ușoară după ce Bayern a anunțat că nu mai dorește să-i prelungească împrumutul de la Real.    

Ultimele două nume de pe listă vin din Franța - Juventus vrea să-l convingă pe Adrien Rabiot, mijlocașul care se desparte de PSG, să semneze cu ei. Un alt fotbalist de linie mediană,Tanguy Ndombele, de la Lyon, este dorit de campioana Italiei. 

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.