Sari la conținut

Şansele lui Paulo Dybala să rămână la Juventus sunt tot mai mici. Două mari cluburi europene, pe urmele lui "La Joya"


Ellement.

Postări Recomandate

dybala transfer

Şansele lui Paulo Dybala de a continua la Juventus şi în sezonul următor sunt tot mai mici, mai ales în contextul în care este aproape cert că Max Allegri va rămâne pe banca bianconerilor, susţine Calciomercato.

Campioana Italiei este dispusă să se despartă de argentinianul de 25 de ani, trecut în plan secund odată cu transferul lui Cristiano Ronaldo, însă vrea să obţină cel puţin 100 de milioane de euro în schimbul său.

Deocamdată, nu există oferte concrete, dar două cluburi importante ale Europei, Bayern Munchen şi Manchester United, sunt interesate de fotbalistul sud-american, notează sursa citată.

Man. United este una dintre echipele de la care se aşteaptă să fie extrem de activă pe piaţa transferurilor în această vară, după un sezon ratat din toate punctele de vedere. Gruparea de pe Old Trafford are forţa financiară pentru a plăti banii ceruţi de Juventus, dar şi pentru a-i oferi lui Dybala un salariu care să-l convingă să accepte să joace în Premier League.

În acelaşi timp, e vremea schimbării şi la Bayern. "Gemenii" Arjen Robben şi Franck Ribery se vor despărţi de liderul din Bundesliga, la finalul sezonului, în timp ce James Rodriguez se va întoarce la Real Madrid, după împrumutul de doi ani în capitala Bavariei. Şi campioana Germaniei intră în categoria cluburilor ce pot lupta pentru semnătura lui Dybala, care a marcat 10 goluri în actuala stagiune, în toate competiţiile.

Paulo Dybala are şi varianta de a rămâne în Italia
Pentru Paulo Dybala există şi un scenariu prin care îşi poate continua cariera în Serie A. Nu la Juventus, ci la marea rivală a torinezilor, Inter Milano. Presa italiană a scris de mai multe ori în ultima perioadă despre posibilitatea unui schimb cu Mauro Icardi, aflat în conflict cu şefii nerazzurrilor, după ce a fost deposedat de banderola de căpitan şi şi-a pierdut locul de titular cert în formaţia lui Luciano Spalletti.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.