Sari la conținut

Cristiano Ronaldo l-a recomandat la Juventus pe un fost coechipier de la Real Madrid


Ellement.

Postări Recomandate

ronaldo

Cristiano Ronaldo sare în ajutorul unui fost coechipier de la Juventus. Keylor Navas este văzut de CR7 ca o variantă foarte bună pentru poarta campioanei Italiei. Keylor Navas apare din nou în atenția mai multor cluburi grele din Europa.

Keylor Navas, în vârstă de 32 de ani, apare mai nou în atenția campionanei Italiei, Juventus, unde va avea o acerbă concurență cu polonezul Wojciech Szczęsny. Conform site-lui transfermarketweb.com, chiar CR7 l-a recomandat conducerii torinezilor pe fostul său coleg de la Real Madrid.

Keylor Navas este și în vizorul lui Manchester United
Keylor Navas este urmărit și de Manchester United care ar putea rămâne în intersezon fără David De Gea, al cărui nume este vehiculat la Real Madrid sau PSG. Conform presei britanice, portarul costarican ar fi folosit ca monedă de schimb pentru aducerea în curtea "galacticilor" a lui Paul Pogba.

Venirea lui Thibaut Courtois la Real Madrid, în vara trecută, l-a transformat pe Keylor Navas dintr-un titular de drept într-o rezervă de lux.

Keylor Navas a venit la Real Madrid în urmă cu cinci ani (2014), fiind transferat de la Levante pentru 10 milioane de euro. Costaricanul își încheie contractul cu galacticii în vara lui 2020.

Keylor Navas a câștigat cu Real Madrid un titlu de campioană (2017), de trei ori Liga Campionilor (2016, 2017, 2018) și de două ori Supercupa Europei (2014, 2017). În acest sezon ajucat 19 meciuri pentru "galactici", în toate competițiile.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.