Sari la conținut

Sevilla - Leganes 0-3. Meci de coșmar pentru andaluzi în cursa pentru un loc de Champions League


colonel

Postări Recomandate

Sevilla a primit o lovitură dură în cursa pentru un loc în UEFA Champions League. Andaluzii au pierdut surprinzător pe propriul teren, la  scor de neprezentare, meciul cu Leganes.

Sevilla putea urca pe loc de Champions League, însă a avut un început de meci de coşmar cu Leganes. Oaspeţii au lovit de două ori în primele 20 de minute ale meciului. En Nesiry şi Braithwaite au marcat pe rând în poarta andaluzilor.

Sevilla s-a trezit din pumni, dar nu a reuşit să conteze pe tabela de marcaj. Cea mai mare şansă a gazdelor a venit abia în minutul 78, când Bryan Gil a trimis în bară. Ultimul gol a venit tot în poarta Sevillei. Oscar a marcat cu opt minute înainte de final pentru un 0-3 greu de anticipat.

Echipele:
Sevilla: Vaclik - Navas, Mercado, Gomez, Escudero - Sarabia, Rog (Gil 70), Mesa (Gonalons 38), Promes (Vazquez 46) - Ben Yedder, El Haddadi
Antrenor: C. Caparros

Leganes: Cuellar - Bustinza, Omeruo, Siovas - Recio - Juanfran (Nyom 76), Oscar, Vesga, Silva - El Nesyri (Carillo 86), Braithwaite (Jose 83)
Antrenor: M. Pellegrino

7388ad60fba86645298f48f652616400.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.