Sari la conținut

Strasbourg - Marseille 1-1. Trupa lui Rudi Garcia este aproape să spună adio cupelor europene


colonel

Postări Recomandate

Olympique Marseille avea nevoie de o victorie la Strasbourg pentru a nu renunţa la visul de a juca în Europa sezonul viitor.

După o primă repriză albă, trupa lui Rudi Garcia a deschis scorul la Strasbourg. Valere Germain a finalizat o acţiune superbă a oaspeţilor cu al 50-lea său gol în Ligue 1. Croatul Duje Caleta-Car putea rezolva soarta meciului, dar a trimis în bară câteva minute mai târziu. În loc de 2-0, a fost 1-1! Strasbourg a primit penalty, iar Kenny Lala a marcat cu emoţii, după ce coechipierii săi nu reuşiseră să îl învingă în două rânduri pe Mandanda.

S-a terminat 1-1, iar Marseille rămâne pe locul al cincilea în clasamentul din Ligue 1, la 4 puncte în spatele lui Saint Etienne, care are şi un meci mai puţin disputat.

Echipele de start:

Strasbourg: Sels - Lala, Kone, Mitrovic, Caci, Carole - Sissoko, Martin, Fofana - Da Costa, Ajorque

Olympique Marseille:  Mandanda - Kamara, Caleta - Car, Rami - Ocampos, Luiz Gustavo, Strootman, Lopez, Sakai - Germain, Balotelli

7388ad60fba86645298f48f652616400.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.