Sari la conținut

Mesajul lui Mihai Teja pentru Gigi Becali, după ce patronul a anunțat că va transforma FCSB în ”Juventus de România”


colonel

Postări Recomandate

Mihai Teja a comentat declarațiile lui Gigi Becali, conform cărora patronul de la FCSB vrea să transforme echipa într-un Juventus de România, care să nu aibă adversar în Liga 1. Antrenorul are și un mesaj pentru patron, căruia îi ”cere răbdare”.

”Domnul Becali, dacă a spus că dorește să facă un Juventus de România, înseamnă că va avea și răbdare. S-a referit că face o echipă care va câștiga 8 titluri la rând. Nu am vorbit deocamdată cu Becali despre strategia din sezonul viitor”, a spus Teja, într-o conferință de presă.

Juventus a ucis concurența în Serie A. Bianconerii au cucerit în acest sezon cel de-al optulea titlu consecutiv, o performanță unică în Top 5 campioanate din Europa

Gigi Becali și ”Juventus de România”
”O să fac un «Juventus al României». Asta vreau să fac! Nu prea văd cine poate să fie Napoli. Poate Craiova. Rotaru are bani, e deștept și ambițios. Poate Craiova să fie Napoli.

Contează foarte mult antrenorul, dar contează și banii. Nu vedeți ce a făcut Gică Hagi? Dar el nu are bani. Teja va fi Allegri de Romania. Nu merită Teja asta? Stai să vedem, poate ia și campionatul”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

7388ad60fba86645298f48f652616400.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.