Sari la conținut

Cariera lui Casillas, în pericol! Anunţul făcut de medici


Ellement.

Postări Recomandate

casillas porto

Iker Casillas ar putea să fie obligat să nu mai joace fotbal vreodată, după infarctul suferit miercuri.

Juan Antonio Corbalán, un renumit cardiolog din Spania, a fost contactat de As pentru a afla ce înseamnă afecţiunea goalkeeperului de 37 de ani. Specialistul a explicat că "San Iker" e în afara oricărui pericol, putând să ducă o viaţă normală. Doar că va trebui să îşi încheie cariera de fotbalist, riscurile crescând dacă se întoarce pe teren.

"Va putea avea o viață normală, dar nu va mai juca fotbal profesionist", a spus cardiologul.

De altă părere este medicul clubului lusitan, Nélson Puga. Acesta a explicat că recuperarea va fi totală, astfel că Iker ar putea în viitor să îşi continue cariera. "Nu vor fi sechele. Se va reface complet. Casillas are șanse să revină pe teren", a spus medicul lui Porto.

Ce a păţit Casillas
În timpul şedinţei de pregătire de miercuri a lui Porto, portarul s-a simţit rău. El nu şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul.

În acest moment starea lui e stabilă. Medicii i-au montat un caterer, care ajută la lărgirea diametrului interior al vaselor de sânge. Astfel, se obţine o mai bună circulaţie, iar pacientul se află în afara unui pericol iminent.

Agentul său, Carlo Cutropía, a explicat la Radio COPE prin ce a trecut marele portar.

"Iker se pregătea foarte intens și, la jumătatea antrenamentului, a avut dureri în zona pieptului și medicii lui Porto au reacționat imediat. Acum, după intervenția chirurgicală, începe să fie din nou Iker pe care îl cunoaștem", a declarat agentul.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.