Sari la conținut

"Am fost surprins să văd cum s-a bucurat Suarez! S-a întors să 'muşte'!". Atitudinea uruguayanului, comentată


Ellement.

Postări Recomandate

luis suarez nou

Matt Le Tissier s-a declarat surprins de atitudinea lui Luis Suarez. Fost jucător emblematic pentru Liverpool, uruguayanul s-a bucurat enorm pentru golul marcat, dar a şi vociferat la fiecare fază în care simţea că echipa sa a fost nedreptăţită.

Un adevărat idol pe Anfield, acolo unde a înscris la "foc automat" înainte de transferul la Barcelona, Suarez a uitat de orice sentiment aseară. Deşi mulţi jucători aleg să nu se bucure când marchează contra fostelor formaţii, sud-americanul a fost trup şi suflet pentru catalani.

Mulţi fani ai lui Liverpool s-au declarat dezamăgiţi de atitudinea lui Suarez. Şi Matt Le Tissier, fost mare jucător englez, a fost surprins de modul în care fostul fotbalist de pe Anfield s-a comportat.

"Am fost surprins să văd cum s-a bucurat Suarez, având în vedere afecţiunea lui pentru Liverpool. Se pare că Barca l-a hrănit astfel încât acum s-a întors să muşte. Mi-ar plăcea în continuare să văd o finală 100% englezească", a scris Le Tissier pe twitter.

Matt Le Tissier este poate cel mai emblematic jucător din istoria lui Southampton. A evoluat pentru "sfinţi" timp de 16 ani, în perioada 1986-2002. Mijlocaş ofensiv, acesta a marcat 161 de goluri în 443 de partide pentru formaţia care în ultimii ani a devenit un furnizor important de jucători pentru Liverpool.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.