Sari la conținut

Leo Messi l-a ridiculizat pe James Milner, cu un dribling incredibil. Cum s-a răzbunat veteranul lui Liverpool


Ellement.

Postări Recomandate

lionel messi

Leo Messi a avut un duel pasionant cu James Milner în prima repriză a partidei dintre Barcelona şi Liverpool. Într-o rară apariţie în defensivă, starul argentinian şi-a demonstrat clasa cu un dribling de efect în faţa lui Milner. Messi a săltat elegant balonul la intrarea decisivă a englezului şi a declanşat un contraatac periculos.

Veteranul de 33 de ani al cormoranilor  s-a răzbunat câteva minute mai târziu. Messi a reuşit o nouă acţiune personală în banda dreaptă, dar duelul cu Andy Robertson s-a încheiat după ce Milner a intrat în forţă şi l-a busculat pe argentinian. Messi l-a imitat pe Neymar, rostogolindu-se spectaculos pe gazon, dar la final a zâmbit către camerele de luat vederi.

98 299 este numărul spectatorilor de pe Camp Nou la partida dintre Barcelona şi Liverpool. Este meciul cu cea mai mare asistenţă de public în acest sezon de cupe europene.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.