Sari la conținut

Vestea care produce frisoane la Barca: "Neymar i-a spus lui Marcelo că vrea la Real Madrid sezonul viitor"


Ellement.

Postări Recomandate

neymar real madrid

În emisiunea TV El Chiringuito s-a anunţat că Neymar chiar vrea să ajungă la Real Madrid încă din sezonul viitor. Este cea mai bună veste primită de fanii deţinătoarei Ligii Campionilor, echipă care traversează un sezon de coşmar, în care a ratat absolut toate obiectivele. Informaţia a fost dezvăluită într-una dintre emisiunile recunoscută pentru sursele de care dispune.

Actualul jucător al PSG-ului a vorbit cu conaţionalul său Marcelo, pentru care venirea lui Neymar ar fi un motiv în plus să rămână la Real. Ar fi o lovitură pentru Barcelona, echipă la care a jucat între 2013 şi 2017.

În aceste condiţii, reacţia de luni a lui Thomas Tuchel la adresa lui Neymar este privită cu alţi ochi. De obicei, antrenorii caută să-şi protejeze vedetele, chiar şi atunci când sunt vinovate.

Aşa cum vinovat este şi Neymar pentru gestul huliganic de la finalul meciului cu Rennes, 2-2, 5-6, în ultimul act al Cupei Franţei. "Nu este deloc normal ceea ce a făcut. Nu este posibil să faci aşa ceva. Nimănui nu-i este uşor după o înfrângere, dar trebuie să dai dovadă de respect. Nu trebuie să răspunzi unei provocări a unui spectator", a declarat Tuchel.

Când urca scările spre locul în care urma să primească medalia de finalist, cel mai scump fotbalist din toate timpurile l-a pocnit pe un suporter care îl agresase verbal, atât pe el, cât şi pe mai mulţi dintre jucătorii de la PSG. În această săptămână, Comisia de Disciplină din Franța va avea o ședință și va analiza, pe baza probelor video, incidentul de la meciul cu Rennes. Jurnaliștii scriu că pe Neymar îl așteaptă o suspendare de cel puțin 5 meciuri, pentru că "după meci a întreprins acțiuni împotriva unui jucător, antrenor, oficial sau membru al publicului".

Ce a spus Neymar despre atmosfera de la PSG
De asemenea, Neymar a ridicat şi el glasul după ultimele rezultate proaste de la echipă: eliminarea din UCL în "optimi" după ce echipa câştigase în deplasare la Manchester şi înfângerile din Cupa Ligii şi Cupa Franţei.

"Trebuie să fim bărbați în vestiar, să fim mai uniti. Văd mulți jucători tineri care sunt, nu neapărat pierduți, însă dau mai mult din gură decât să asculte. Trebuie să asculte în loc să vorbească. Uneori când vorbește un jucător experimentat, ei răspund înapoi. Când antrenorul vorbește, răspund înapoi.

Nu așa va ajunge echipa departe. Suntem jucători mai experimentați, așa că trebuie să ne respecte mai mult, să ne asculte mai mult. Am făcut la fel când eram la început", a spus Neymar, după ce PSG a pierdut finala Cupei Franței.

Acum doi ani, Neymar "a fugit" de la Barcelona după ce s-a înţeles cu PSG să plătească clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.