Sari la conținut

Jurgen Klopp provoacă, înainte de semifinala cu Barcelona, din Champions League: "Camp Nou nu e un templu"


Ellement.

Postări Recomandate

jurgen klopp

Jurgen Klopp a intrat deja în atmosfera semifinalei de UEFA Champions League, dintre FC Barcelona şi Liverpool. Înaintea meciului tur, care se va disputa miercuri, de la ora 22:00, antrenorul german a făcut o declaraţie care poate fi considerată o provocare.

Întrebat despre atmosfera creată de fani pe arena catalanilor, Klopp a spus că nu există motive ca echipa lui să se teamă.

"Camp Nou e doar un stadion. Unul destul de mare, dar nu este un templu al fotbalului", a spus tehnicianul "cormoranilor", într-un interviu acordat celor de la DAZN.

Jurgen Klopp, pentru prima oară ca adversar pe Camp Nou
Pentru antrenorul de 51 de ani, va fi prima vizită pe Camp Nou din postura de adversar. Neamţul recunoaşte că nicio echipă nu poate avea prima şansă într-o confruntare cu FC Barcelona.

"Am văzut echipe care au avut dificultăţi acolo şi acum vom experimenta şi noi asta. Sperăm să ne descurcăm bine. Dar dacă joci împotriva Barcelonei, cu siguranţă nu eşti favorit. Însă va fi un meci fantastic pentru toţi fanii fotbalului", a precizat Jurgen Klopp.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.