Sari la conținut

Microsoft Paint va rămâne pe Windows și în următoarea versiune


Marean

Postări Recomandate

Paint-Microsoft-Store-653x408.jpg

Fanii Microsoft Paint din întreaga lume pot respira ușurați (cel puțin momentan), deoarece Microsoft a decis să-i amâne execuția, cel puțin în ce privește viitoarea iterație de Windows 10, versiunea 1903.

Odată cu lansarea actualizării Windows 10 Fall Creator’s Update în iulie 2017, Microsoft a anunțat că aplicația clasică Windows Paint va fi depreciată și, în cele din urmă, eliminată în versiuni ulterioare. Ca înlocuitor, Microsoft a promovat aplicația Paint 3D, dar pentru cei care doresc versiunea clasică, aceasta ar deveni o aplicație disponibilă în Microsoft Store.

De atunci, versiunile ulterioare ale lui Windows 10 au continuat să furnizeze în continuare acest program, dar Microsoft a adăugat un buton „Product alert”, care, atunci când este apăsat, afișează mesajul că „Paint se va muta curând în Microsoft Store„, unde va fi în continuare gratuit.

În ultimele luni, butonul Product alert a lipsit din variantele de Windows 10 Insider pentru versiunea 1903.

Când a fost întrebat despre acest lucru pe Twitter, managerul principal Microsoft, Brandon LeBlanc, a declarat că aplicația va fi inclusă momentan în versiunea 1903 a lui Windows 10.
np8Zzwp.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.