Sari la conținut

Cristiano Ronaldo a dezvăluit noile sale ghete, înainte de prezentarea oficială. Model unic în lume


Ellement.

Postări Recomandate

ronaldo ghete 7

Cristiano Ronaldo nu este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, acolo unde Lionel Messi e "rege", însă este cu siguranță numărul 1 la...ghete de fotbal. Ronaldo și-a testat noile "bijuterii" la ultimul antrenament.

Nike i-a pregătit starului de la Juventus un nou model 2019, cu totul special, care se numește Mercurial Superfly. Ghetele sunt de culoare predominant neagră au talpă metalică aurie, cu crampoane aurii, iar în partea exterioară este scris mare "Cristiano".

ronaldo ghete 6

Scrisul este realizat în așa fel încât litera "i" este este stilizată în forma cifrei "7", adică exact numărul purtat de starul portughez. "Șaptele" este, la rândul lui, auriu. Până și șireturile sunt personalizate.

Dacă modelul anterior a trebuit să fie "împărțit" de Ronaldo și de alți fotbaliști, precum Kylian Mbappe, interesant este că acum niciun alt fotbalist nu va mai purta acest model, care este creat special pentru atacantul lui Juventus. Astfel, ediția este una limitată, iar Ronaldo are drept de exclusivitate. Nike a creat special aceste ghete pentru ca Ronaldo să-și amintească de momentele speciale din cariera sa.

Cristiano Ronaldo nu este nici măcar în Top 10 în clasamentul pentru Gheata de Aur
Cristiano Ronaldo a purtat noile ghete înainte de lansarea oficială, care urmează să fie făcută de Nike.

În acest sezon, Ronaldo are 26 de goluri și 13 pase decisive în 39 de meciuri oficiale pentru Juventus. În clasamentul Ghetei de Aur, Messi are 33 de goluri, urmat de Mbappe, cu 30 de reușite. Ronaldo nici măcar nu intră în primii 10, având doar 19 goluri pentru Juve în Serie A.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.