Sari la conținut

180 de milioane € pentru Marco Asensio. Florentino Perez a dat răspunsul pe loc


Ellement.

Postări Recomandate

real-madrid

Real Madrid a avut o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Marco Asensio. Anunțul a fost făcut chiar de agentul jucătorului, care a dezvăluit și faptul că Florentino Perez nu a luat în calcul despărțirea de internaționalul spaniol.

”În ultimul an, au fost oferte de 150 de milioane și de 180 de milioane de euro, dar Real Madrid nu a vrut să le accepte. Întotdeauna a existat interes pentru Marco din partea cluburilor mari, care au vrut să știe dacă și-ar dori să plece.

E normal acest lucru. El întotdeauna a spus că e fericit la Real Madrid. Este încă un jucător tânăr, care își îmbunătățește jocul. Clubul este foarte mulțumit de el”, a spus Horacio Gaggioli pentru ESPN.

Reacția lui Zinedine Zidane când a auzit despre ofertele pentru Asensio
Faptul că atacantul de 23 de ani cotat la 80 de milioane de euro a avut oferte nu a fost un lucru străin pentru Zinedine Zidane. Imediat după revenirea la Real Madrid, francezul a ținut să îi explice acestuia cât este de important pentru clubul de pe ”Santiago Bernabeu”.

”Am vorbit cu el (n.r. Asensio) și i-am spus că va fi un jucător fundamental pentru această echipă. Și că îl vreau aici, cu noi.", i-a spus Zidane lui Asensio, jucător cu o clauză de reziliere a contractului de 700 de milioane de euro.

6 goluri și 7 pase decisive și-a trecut în cont Asensio în cele 40 de meciuri disputate în toate competițiile în tricoul celor de la Real Madrid.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.