Sari la conținut

Duel între Liverpool şi Juventus pentru unul dintre starurile lui Olympique Lyon


Ellement.

Postări Recomandate

fekir lyon

Liverpool şi Juventus se luptă pentru semnătura unuia dintre starurile lui Olympique Lyon, Nabil Fekir. Căpitanul grupării franceze mai are contract până în 2020, iar preşedintele clubului, Jean-Michel Aulas, nu vrea să-l piardă gratis pe fotbalistul de 25 de ani.

În aceste condiţii, L'Equipe anunţă că internaţionalul francez se află pe "radarul" lui Liverpool, echipă la care a fost aproape să ajungă, în trecut. Însă nu doar "cormoranii" îl vor pe Fekir.

Juventus este de asemenea pe urmele liderului lui Lyon şi speră că, în contextul situaţiei contractuale a lui Fekir, va obţine un discount la suma de 70 de milioane de euro, pe care Aulas a cerut-o vara trecută.

Liverpool e interesată şi de alt jucător al lui Lyon
Potrivit le10sport.com, Houssem Aouar i-a atras atenţia lui Jurgen Klopp, care vrea să-l convingă să joace pe Anfield din sezonul viitor. Conducerea "cormoranilor" insistă pentru un transfer, însă francezii nu sunt dispuşi să negocieze.

Oficialii lui OL sunt de acord cu plecările lui Tanguy Ndombele şi Fekir, însă nu vor să destabilzeze definitiv echipa şi prin vânzarea lui Aouar.

Tratativele sunt abia la început şi lucrurile se pot schimba, mai ales în cazul unei oferte convingătoare a englezilor.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.