Sari la conținut

Plecarea lui Paul Pogba de la Manchester United, "deja programată". Anunţul făcut de L'Equipe


Ellement.

Postări Recomandate

paul pogba

Plecarea lui Paul Pogba de la Manchester United pare să fie o chestiune de când, nu de dacă. L'Equipe anunţă că mijlocaşul francez se gândeşte serios la un transfer şi deja i-a informat pe unii dintre colegi despre intenţiile sale.

Despărţirea dintre fotbalistul de 26 de ani şi gruparea de pe Old Trafford este "deja programată", scrie celebrul cotidian francez. Conducerea lui Manchester United nu va bloca un evental transfer al lui Pogba, dacă Real Madrid sau un alt club va prezenta o ofertă concretă.

Dorinţa lui Pogba de a pleca de la United are legătură cu revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid şi cu faptul că tehnicianul formaţiei blanco îl doreşte pe Santiago Bernabeu. De altfel, formaţia din capitala Spaniei este prima opţiune a jucătorului, care mai are şi varianta Paris St. Germain.

O revenire la Juventus sau o trecere la FC Barcelona este puţin probabilă în acest moment, mai notează sursa citată.

Paul Pogba, "prioritatea zero" pentru Zidane
Zinedine Zidane a recunoscut că îl vrea pe Paul Pogba la Real Madrid, considerându-l "prioritatea zero", însă nu neapărat prețul este o problemă. După ce a spus și public că și-l dorește, "Zizou" le-a transmis doleanța sa și conducătorilor, însă mutarea se poate împiedica de niște detalii.

Potrivit publicației spaniole As, mijlocașul de 26 de ani vrea același salariu ca la Manchester United, 17 milioane de euro net pe an, iar aici discuțiile s-au împotmolit.

De asemenea, agentul lui Pogba, Mino Raiola, nu se află în cele mai bune relații cu Real Madrid, care știe că negocierile pot deveni complicate în asemenea condiții.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.