Sari la conținut

Un jucător al Barcelonei face dezvăluiri din vestiar. Cum i-a caracterizat pe Messi și Pique: "E un sentiment ciudat"


Ellement.

Postări Recomandate

Real Betis Balompie v FC Barcelona - La Liga

Brazilianul Arthur este una dintre marile speranțe ale Barcelonei, care începe să se transforme în certitudine după evoluțiile din acest sezon. După 9 luni de la venirea sa pe Camp Nou, mijlocașul de 22 de ani a dezvăluit cum este să împarți vestiarul cu staruri precum Messi sau Pique.

Cei doi l-au impresionat cei mai mult pe Arthur, care le-a făcut o caracterizare.

"Pique e foarte arătos, înalt, cu o față frumoasă și pare că mereu el este mirele la nuntă. Este un adevărat caracter și glumește cu toată lumea. Messi este incredibil pe teren și în afara lui. Este liderul nostru în vestiar, citește fotbalul ca nimeni altul și este extrem de inteligent, vorbește cu oricine. E un sentiment ciudat și încă îmi spun mie însumi: este acel Messi!", a spus Arthur în presa din Brazilia.

Arthur, transferat de Barcelona cu 31 de milioane de euro. Valoarea i s-a dublat în 9 luni
Arthur a fost cumpărat în iulie 2018 de Barcelona de la Gremio, pentru 31 de milioane de euro și și-a făcut repede loc în echipă. De altfel, mijlocașul recunoaște că totul l-a luat prin surprindere din momentul în care a ajuns în echipa catalanilor.

"Nu mă așteptam să joc atât de mult, am crezut că trebuie să trec printr-o perioadă de adaptare", a spus Arthur.

În acest sezon, Arthur a jucat în 39 de meciuri oficiale pentru Barcelona (29 ca titular), iar valoarea sa de piață s-a dublat, ajungând la 60 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.