Sari la conținut

Anunțul important făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a ratat câștigarea Ligii. Unde va juca în sezonul viitor


Ellement.

Postări Recomandate

cr7

Victoria cu Fiorentina i-a adus lui Juventus al optulea titlu consecutiv în Serie A. La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a făcut un anunț așteptat de toți fanii bianconerilor.

”Mă întrebi dacă voi fi la Juventus și la anul? 1000%. Sunt foarte fericit pentru câștigarea campionatului și a Supercupei Italiei. Nu poți câștiga întotdeauna. Am făcut totul, dar numai o echipă câștigă acea cupă (n.r. - trofeul Champions League).

Am dat totul pentru a ajuta echipa. Vom încerca din nou anul viitor. Am câștigat două trofee importante”, a spus Ronaldo, după meciul cu Fiorentina.

Cristiano Ronaldo, record absolut în Europa
Titlul câștigat cu Juventus este al 30-lea din cariera lui Cristiano Ronaldo, care a stabilit și un nou record. CR7 a devenit primul jucător care câștigă campionatul în Premier League, La Liga și Serie A. A reușit această performanță cu Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Starul de 34 de ani cotat la 100 de milioane de euro a marcat 26 de goluri și a oferit și 12 assist-uri în cele 39 de meciuri disputate în tricoul lui Juventus, în toate competițiile acestui sezon.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.