Sari la conținut

Juventus - Ajax 1-2 | Presa italiană, de partea lui Cristiano Ronaldo: "A fost singur". Ce i se reproşează lui Allegri


Ellement.

Postări Recomandate

6

Pentru prima oară din 2010, Cristiano Ronaldo nu va fi prezent în semifinalele UEFA Champions League. Echipa portughezului, Juventus, a fost eliminată de Ajax Amsterdam, care revine în penultimul act după o pauză de 22 de ani.

Fotbalistul de 34 de ani a marcat golul bianconerilor la Torino, la fel cum a făcut-o şi în turul de la Amsterdam, încheiat la egalitate (1-1), însă reuşitele sale nu au fost suficiente pentru ca Juve să evite eliminarea.

De altfel, Ronaldo este singurul care a scăpat de criticile presei italiene. În schimb, Max Allegri şi ceilalţi jucători nu au fost menajaţi.

Gazzetta dello Sport: "Cristiano a fost singur"
"Uriaşă dezamăgire", a scris cel mai cunoscut cotidian sportiv italian, care a remarcat faptul că Juventus a fost mult sub nivelul arătat în returul cu Atletico Madrid.

"Cristiano a marcat obişnuitul gol al fenomenului, dar a fost singur. Mr. Champions nu ratează întâlnirile importante, dar Juventus nu a părut pregătită pentru marea seară", a notat Gazzetta.

Tuttosport: "Cristiano nu a fost de ajuns. Blestemul Champions"
Cotidianul de sport din Torino, Tuttosport, a titrat "Deziluzie infinită" şi a insistat că "blestemul Champions League" continuă pentru Juventus, care aşteaptă un succes în această competiţie din 1996, când a câştigat în finală chiar împotriva lui Ajax, în urma loviturilor de departajare.

"Cristiano Ronaldo nu a fost suficient. A încântat publicul cu golul său, dar călătoria lui Juve s-a oprit din nou în sferturi", au scris jurnaliştii torinezi.

Corriere dello Sport: "Jocul lui Juve îl penalizează pe Cristiano"
"Visul s-a sfârşit" este titlul ales de Corriere dello Sport, care dă vina pe antrenor şi pe ceilalţi jucători pentru eşecul bianconerilor.

"Juventus are o mentalitate speculativă, o metodă care putea funcţiona înainte de venirea lui Cristiano, dar care îl penalizează clar pe Regele Ligii Campionilor. Allegri trebuie să aibă un răspuns, înainte de a o face conducătorii", a notat Corriere.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.