Sari la conținut

Polonia - România | Ca mieii la tăiere. Loturile, naturalizaţii Poloniei, bilanţul direct şi cine va fi la centru


pcm

Postări Recomandate

vlad-chiriches-romania.png?width=815

 

Dacă înaintea meciului de pe Arena Naţională contra polonezilor exista printre microbiştii români un anume optimist bazat mai mult pe faptul că „balonul e rotund” decât pe valoarea echipei conduse de Daum, acum situaţia se prezintă cu totul altfel, căci numai cei bolnavi de optimism se mai aşteaptă să ne întoarcem de la Varşovia neînfrânţi.

De această dată însă suntem liniştiţi într-o privinţă, că nu îi va mai arunca nimeni petarde în faţă lui Lewandowski ca să-l supere şi să ne dea imediat goluri... Lăsând gluma deoparte, am putut constata pe viu diferenţa de valoare dintre cele două reprezentative şi doar o minune îi va împiedica pe oamenii lui Nawałka să ne răpună şi în faţa propriilor lor suporteri. Ambele am susţinut în acest an câteun meci, şi acela oficial. Polonia a învins în Muntenegru, asigurându-şi practic calificarea şi totodată făcându-ne un serviciu în economia luptei pentru locul secund al grupei. Noi am remizat acasă norocos cu Danemarca, nearătând nimic nou faţă de 2016. Încă un motiv pentru care aşteptările ne sunt foarte mici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.