Sari la conținut

"Madre mia!" Cum a reacţionat un fan al lui Betis, după al treilea gol marcat de Messi la Sevilla


Ellement.

Postări Recomandate

Real Betis Balompie v FC Barcelona - La Liga

Lionel Messi a avut o nouă prestaţie memorabilă, în succesul obţinut de Barcelona pe terenul lui Betis, iar argentinianul a fost ovaţionat de fanii andaluzilor, după ultimul gol din cele trei pe care le-a marcat pe Benito Villamarin.

Imaginile cu unul dintre suporterii lui Betis surpins în timp ce îl urmărea pe Messi înscriind ultimul gol al partidei au devenit repede virale pe internet. În momentul în care argentinianul l-a lobat pe Pau Lopez, susţinătorul andaluzilor a scos un sunet de uimire, apoi a repetat câteva secunde: "Madre mia, Messi!".

Apoi, fanul s-a alăturat corului de pe stadion care i-a scandat numele lui Messi. "E din altă lume", a fost concluzia tânărului spectator, în timp ce restul publicului continua să-l aplaude pe starul Barcelonei.

Betis - Barcelona 1-4. Messi, one-man show
Lionel Messi a fost incredibil în meciul din deplasarea cu Betis. În minutul 18, argentinianul a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect, mingea ducându-se spre vinclu. Al doilea gol l-a marcat după ce s-a demarcat excelent dintre fundașii adverși, iar la al treilea, a trimis mingea din prima, reușind un lob de efect, direct sub transversală.

În plus, performanța lui Messi este cu atât mai mare cu cât a reușit 5 goluri din lovituri libere în acest sezon, fiind pe primul loc la acest capitol în primele 5 campionate din Europa.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.