Sari la conținut

Real Madrid a făcut o primă ofertă pentru Eden Hazard. Răspunsul lui Chelsea a venit pe loc


Ellement.

Postări Recomandate

eden-hazard

Real Madrid a făcut o primă ofertă pentru Eden Hazard, dar Chelsea a refuzat-o. Belgienii de la HLN susțin că Florentino Perez a încercat să îl ia pe starul londonezilor cu 82 de milioane de euro, dar englezii nici nu au vrut să audă.

Chelsea dorește o sumă între 100 și 120 de milioane de euro pentru decarul lui Sarri. Hazard are contract cu gruparea de pe Stamford Bridge până în 2020 și a declarat în mai multe rânduri că e tentat de un transfer la Real Madrid.

Zinedine Zidane, marele atu în transferul lui Hazard la Real Madrid
Potrivit publicației Goal.com, după ce s-a vorbit de aproape doi ani despre Eden Hazard, acum s-a luat deja legătura cu mijlocașul ofensiv de la Chelsea și cu agenții săi.

Astfel, belgianul de 28 de ani va avea ocazia, în sfârșit, să evolueze sub comanda idolului său, așa cum a declarat și el de mai multe ori, spunând că ar fi "un vis". Acum, revenirea lui Zizou pe Santiago Bernabeu a cântărit decisiv în luarea acestei decizii, care este una dinală, conform sursei citate.

Ca antrenor al ”albilor”, Zidane a câștigat de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.