Sari la conținut

”Mutarea îi atrage pe toți cei implicați”. Super-transfer pentru Gareth Bale


Ellement.

Postări Recomandate

gareth bale

Gareth Bale ar putea ajunge la Bayern Munchen. Portalul TeamTalk susține că cei din anturajul galezului au confirmat faptul că starul lui Real Madrid este interesat de ceea ce ar putea fi una dintre mutările verii în fotbalul mondial.

”Este un transfer care îi atrage pe toți cei implicați, inclusiv pe jucător. Cine nu și-ar dori să joace la Bayern Munchen”, a spus un apropiat al atacantului de 29 de ani, pentru sursa citată.

Revenirea lui Zinedine Zidane nu i-a picat bine lui Bale, fiind știute tensiunile apărute între cei doi în 2018. Un alt motiv pentru care mutarea se poate face este reprezentat de relațiile bune dintre cele două cluburi.

Motivul neînțelegerilor dintre Zidane și Bale

În ultima parte a primului mandat al lui Zidane pe Bernabeu, relaţia dintre el şi Bale devenise tot mai tensionată. Întrebat pe marginea acestui subiect, agentul galezului a precizat: "Gareth voia să evolueze într-un fel, iar Zidane îşi dorea altceva de la el.

Aceasta a fost cauza neînţelegerilor, care s-au acutizat în timp. Dacă îl laşi pe Bale să joace ceea ce ştie el, e lângă Ronaldo. Are un talent uriaş şi e foarte puternic din toate punctele de vedere", a spus Jonathan Barnett.

Bale se află din 2013 la Real Madrid, care l-a cumpărat de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro. Salariul lui Bale este de 12 milioane de euro pe an. Jucătorul cotat la 70 de milioane de euro are contract cu ”galacticii” până în 2022.

14 goluri și cinci pase decisive și-a trecut în cont Gareth Bale în cele 35 de meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon, în tricoul lui Real Madrid.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.