Sari la conținut

Cristiano Ronaldo, anchetat de UEFA după bucuria obscenă de la meciul cu Atletico Madrid


Ellement.

Postări Recomandate

Cristiano Ronaldo

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Cristiano Ronaldo după gesturile obscene făcute de starul portughez în timpul victoriei lui Juventus contra lui Atletico Madrid (3-0), din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Lusitanul a ținut să îi răspundă într-un mod similar antrenorului lui Atletico Madrid, Diego Simeone, care s-a bucurat la fel după succesul echipei sale din tur contra lui Juventus, scor 2-0.

Diego Simeone, amendat cu 20.000 de euro de UEFA
UEFA a luat atitudine și l-a amendat pe Simeone cu 20.000 de euro, sancţiune pe care ar putea să o primească şi Cristiano Ronaldo, reclamat şi de Atletico Madrid la forul continental.

Potrivit Calciomercato, forul european l-ar putea sancționa mai grav pentru că gestul a fost făcut exact în fața fanilor lui Atletico.

24 goluri şi 10 pase decisive are Ronaldo în 36 de partide pentru Juventus, în acest sezon, în toate competiţiile.

În 78 de goluri a fost implicat în carieră Ronaldo, în 77 de meciuri din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor (62 de goluri şi 16 assist-uri).

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.