Sari la conținut

Kylian Mbappe, pe urmele lui Neymar. Simulare grosolană în derby-ul PSG - Marseille


Ellement.

Postări Recomandate

mbappe simlueaza fault

Paris St. Germain a câştigat din nou marele duel din fotbalul francez, contra lui Olympique Marseille, iar Kylian Mbappe a deschis drumul spre victorie pentru liderul din Ligue 1. Însă noul star al fotbalului european a fost şi protagonistul unor momente negative.

În finalul partidei de pe Parc des Princes, a refuzat să-l lase pe Angel Di Maria să execute un penalty, care i-ar fi oferit argentinianului şansa de a reuşi un hat-trick. Mbappe a ratat lovitura de la 11 metri şi posibilitatea de a oferi fanilor parizieni un succes mai clar.

Însă până la episodul penalty-ului, atacantul de 20 de ani s-a "remarcat" şi printr-o simulare grosolană. În minutul 73, Mbappe a căzut ca secerat la mijlocul terenului, în urma unui duel cu Kevin Strootman. Arbitrul a acordat fault pentru PSG, iar jucătorul parizienilor a rămas întins pe gazon secunde bune.

Reluările au arătat că dacă a existat un contact între cei doi jucători, acesta nu a fost atât de dur şi că Mbappe mai curând a plonjat spectaculos, decât a fost atacat dur de adversarul său.

Nu este prima oară când Kylian Mbappe este acuzat că a deprins unele gesturi de-ale lui Neymar, colegul său de echipă. Brazilianul a fost criticat de mai multe ori în trecut pentru simulările sale.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.