Sari la conținut

Moment tensionat la PSG - OM. Mbappe nu l-a lăsat pe Di Maria să execute penalty-ul. Conflict similar la Paris în 2017


Ellement.

Postări Recomandate

mbappe di maria

Kylian Mbappe i-a refuzat şansa "triplei" lui Angel Di Maria în derby-ul PSG - Marseille, câştigat cu 3-1 de parizieni.

Atacantul francez nu l-a lăsat pe argentinian să execute penalty-ul primit de PSG în prelungirile "Le Classique". Şi-a asumat el responsabilitatea după discuţii aprinse cu colegul său. Şi "centralul" Antony Gautier şi-a pierdut răbdarea şi le-a solicitat celor doi să decidă cine va executa penalty-ul. Mbappe a ratat însă lovitura de la 11 metri şi şansa "dublei" în al patrulea minut de prelungire al derby-ului de pe Parc des Princes.

Mbappe a deschis scorul pentru PSG în minutul 45, iar Di Maria a reuşit o "dublă", în minutele 55 şi 66.

Kylian Mbappe e golgheterul detaşat din Ligue 1, cu 26 de reuşite, în timp ce Angel Di Maria are nouă goluri în acest campionat pentru PSG.

Incident între Cavani şi Neymar în 2017
Incidentul aminteşte de un alt moment tensionat dintre doi jucători ai lui PSG, din 2017, când Edinson Cavani a refuzat să-l lase pe Neymar să execute un penalty în meciul cu Lyon, câştigat cu 2-0.

”Nu, nu mă bag la penalty-uri, asta cauzează probleme aici, n-ați văzut?", a spus după acel moment Kylian Mbappe, chiar atacantul care a ţinut cu orice preţ să execute penalty-ul din derby-ul cu Olympique Marseille, de duminică.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.