Sari la conținut

"Messi nu are nicio limită". "Extraterestrul" și-a pus din nou semnătura pe o prestație fabuloasă: "E unic în lume"


Ellement.

Postări Recomandate

Real Betis Balompie v FC Barcelona - La Liga

Lionel Messi a făcut din nou un meci extraordinar și a arătat o adevărată demonstrație de fotbal ridicat la nivel de artă în partida cu Betis. Pe Benito Villamarin, starul argentinian a marcat un hat-trick, al 51-lea al carierei, reușit cu execuții de senzație, iar sezonul său pare să fie unul unic.

Momentul culminant l-au oferit însă fanii rivali, care l-au aplaudat și ovaționat la scenă deschisă, iar presa spaniolă se întreabă dacă atacantul de 31 de ani are vreo limită în acest moment. El continuă să uimească de peste 15 ani, iar resursele sale de talent și execuții par inepuizabile, găsind mereu ceva special pentru a surprinde publicul.

Cu 29 de goluri marcate în 26 de etape, Messi este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, iar titlul de golgheter în La Liga este oricum acontat, pentru că al doilea clasat, Luis Suarez, are 18 reușite.

În plus, sezonul de excepție ar putea fi cel mai bun al carierei sale, iar în aceste condiții, Balonul de Aur ar putea fi adjudecat cu ușurință și de această dată, ceea ce l-ar duce la cota 6 pe argentinian. Astfel, nimeni în lume nu a mai reușit așa ceva, pentru că în acest moment, el este la egalitate cu Cristiano Ronaldo în ceea ce privește trofeele Balonul de aur, fiecare cu câte 5.

Betis - Barcelona 1-4. Messi, one-man show
Lionel Messi a fost incredibil în meciul din deplasarea cu Betis. În minutul 18, argentinianul a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect, mingea ducându-se spre vinclu. Al doilea gol l-a marcat după ce s-a demarcat excelent dintre fundașii adverși, iar la al treilea, a trimis mingea din prima, reușind un lob de efect, direct sub transversală.

În plus, performanța lui Messi este cu atât mai mare cu cât a reușit 5 goluri din lovituri libere în acest sezon, fiind pe primul loc la acest capitol în primele 5 campionate din Europa.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.