Sari la conținut

Reacțiile colegilor și adversarilor lui Messi, după ultimul gol din meciul cu Betis: "Fratele meu era fan Real..."


Ellement.

Postări Recomandate

colaj reactii gol messi

Lionel Messi a fost de neoprit în meciul Barcelonei din deplasarea cu Betis. Starul argentinian a marcat un hat-trick de senzație și i-a făcut până și pe fanii adversarilor să-l ovaționeze și să-l aplaude în picioare. Ultima sa reușită a fost una de colecție, iar reacția jucătorilor vine să confirme acest lucru.

După un "un-doi" cu Rakitic, Messi a reluat din prima, trimițând o scăriță perfectă peste portar, iar mingea a atins și transversala în drumul spre vinclu. Când au văzut că mingea intră în plasă, colegii lui Messi, Lenglet și Sergi Roberto, și-au pus mâinile în cap, la fel ca și fundașul celor de la Betis, Aissa Mandi, parcă nevenindu-le să creadă ceea ce tocmai au văzut.

De altfel, până și figura portarului Pau Lopez spune totul, acesta fiind de-a dreptul uluit și întorcând capul spre plasa porții, parcă încercând să găsească o explicație pentru traiectoria luată de minge.

Și primul gol marcat de Messi a fost o bijuterie. Cel mai bine plătit jucător al planetei a trimis direct în vinclu dintr-o lovitură liberă. Apoi, la golul al doilea, Messi s-a demarcat fulgerător dintre fundașii lui Betis și l-a executat perfect pe portarul Lopez.

Până și comentariile de pe rețelele de socializare și din presa britanică au fost incredibile.

"Fratele meu era fan Real Madrid, iar după gol, eu, el și tatăl nostru ne-am ridicat în picioare și am aplaudat înainte ca fanii lui Betis să aplaude și ei. Tatăl meu a spus că nu a mai văzut niciodată un gol ca acesta, chiar și printre cele peste 100 de golurimarcate de Pele. El nu crede că nimeni nici măcar nu se poate apropia de asemenea execuții", este unul dintre comentarii.

"Trebuie să-mi scot ochelarii și să-i șterg, iar apoi să revăd golul. A fost de necrezut. După meci, m-am dus repede pe Youtube și am căutat rezumatul", este o altă postare.

"Aș vrea să-i văd și pe fanii Madridului aplaudând", este un alt comentariu.

Messi i-a adus în pragul disperării și pe jucătorii lui Lyon, în Champions League
Cu câteva zile înaintea meciului cu Betis, Barcelona a jucat cu Lyon, pe care a surclasat-o cu 5-1, iar Messi a marcat două goluri și a dat două pase de gol, ceea ce i-a scos din sărite și pe jucătorii adverși. Mijlocașul francezilor, Nabil Fekir, a fost pur și simplu exasperat de ceea ce a reușit Messi, el pur și simplu neavând soluție în fața starului argentinian.

"Am făcut un joc bun, dar cel mai bun fotbalist din istorie a făcut ca totul să fie imposibil pentru noi. Când nu marchează, dă pasă de gol, când nu dă pasă de gol, face jocul la mijloc. A fost imposibil. El e imposibil. E incredibil", a precizat Fekir pentru publicația El Periodico.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.