Sari la conținut

Betis - Barcelona 1-4. Hat-trick Lionel Messi! Execuții de pus în ramă ale argentinianului


Ellement.

Postări Recomandate

barcelona betis

Barcelona a obținut o victorie la scor pe terenul andaluzilor. Lionel Messi a fost din nou în zi de grație și a reușit un hat-trick.

Messi este de neoprit în actualul sezon! Cu Betis a deschis scorul din lovitură liberă, procedeu din care a ajuns la 45 de goluri în întreaga carieră. Argentinianul a mărit diferenţa în prelungirile primei reprize. După pauză, Luis Suarez a dus scorul la 3-0 pentru Barcelona. Betis a reuşit golul de onoare prin Loren, însă recitalul lui Messi nu se încheiase. Starul catalanilor a închis tabela la 4-1 cu cel mai frumos gol al meciului.

Messi a ajuns la 29 de goluri şi 12 pase decisive în 26 de partide în care a evoluat în actualul sezon din La Liga. Cu victoria de la Sevilla, Barcelona s-a distanţat la zece puncte de Atletico în fruntea clasamentului, cu zece etape înainte de finalul sezonului.

Messi a făcut spectacol în victoria cu Lyon din UEFA Champions League şi rămâne principala armă a Barcelonei şi în La Liga. Golgheterul campionatului, cu 26 de reuşite, va fi titular în meciul etapei, cu Betis.

Betis e ultima echipă care a reuşit să o învingă pe Barcelona în Spania, 4-3 pe Camp Nou, iar fostul jucător al catalanilor, Cristian Tello, speră să repete minunea din tur. "Trebuie să fim puternici şi acasă şi să jucăm la fel de bine ca în tur, când cred că am făcut un meci perfect" a declarat Tello.

Lider incontestabil în La Liga, Valverde e decis sa nu mai piarda niciun punct pana la finalul sezonului. "Ştim că Atletico este o echipă care nu renunţă aşa uşor la lupta pentru titlu. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Real, aşa că trebuie să continuăm să obţinem victorii" a precizat Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.