Sari la conținut

"Omul ăsta nu e normal!" Messi, gol uimitor în partida cu Betis. Fanii adverși l-au aplaudat și i-au scandat numele


Ellement.

Postări Recomandate

lionel messi

Catalanii au făcut încă un pas important către un nou titlu în La Liga. Golurile victoriei cu Betis au fost marcate de Lionel Messi, care a reușit un hat-trick, și de Luis Suarez.

Ultimul gol marcat de Lionel Messi a fost o adevărată "bijuterie". Starul argentinian a înscris cu un lob superb de la marginea careului mare. Execuția l-a lăsat fără replică pe portarul Lopez și l-a determinat pe Gabi Balint să spună despre starul argentinian că nu e "normal". Înainte de a intra în poartă, mingea trimisă de Messi a lovit bara transversală. Fanii celor de la Betis l-au aplaudat pe argentinian și i-au scandat numele. 

"Aici e o problemă de discutat. Omul ăsta nu e normal. Trebuie să facă niște teste, să dea aparatele peste cap", a spus Gabi Balint, în direct la "Fotbal Club".

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.