Sari la conținut

Continuă tensiunile la CFR! Motivul pentru care jucătorii au strigat în vestiar ”să vină banii!”, chiar dacă sunt cu salariile la zi


Ellement.

Postări Recomandate

cfr cluj

CFR Cluj a pornit perfect drumul spre titlu, în play-off-ul Ligii 1. Gruparea din Gruia are 6 puncte după primele două etape. Echipa lui Alin Minteuan a reușit o victorie pe terenul Viitorului, echipă care bătuse FCSB, pe Arena Naționale.

Totuși, situația a rămas una tensionată la echipă, așa cum a fost pe tot parcursul sezonului. În vestiar, la finalul duelului cu Viitorul, jucătorii lui Alin Minteuan au strigat vestitul slogan ”să vină banii la băieți”. Asta în situația în care fotbaliștii se află cu contractele plătite la zi.

Din informațiile Digi Sport, banii la care au făcut referire ceferiștii reprezintă trei prime promise de conducerea din Gruia pentru ultimele trei victorii. Oficialii au dat garanții că sumele vor fi virate în conturi la finalul lunii martie, dar rezultatele bune din ultima perioadă i-au făcut pe jucători să schimbe acest lucru: aceștia vor banii ”luni sau marți”.

”Avem de primit banii, luni sau marți. Îi așteptăm, de aceea muncim”, a fost reacția sinceră a lui Adrian Păun, cel care le-a adus trei puncte uriașe ardelenilor în lupta la titlu cu FCSB și Universitatea Craiova.

”Nu este normal, dar depinde și de promisiunile care au fost făcute de către conducere. Când ești la zi cu contractele...”, a spus Daniel Niculae, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Alin Minteuan, 5 victorii în 5 meciuri la CFR
Jucătorii au simțit momentul convenabil pentru a pune presiune pe conducere. Alin Minteuan a legat cinci victorii la debut, iar CFR pare că se îndreaptă spre al doilea titlu consecutiv în Liga 1.

Întrebat despre situația financiară de la CFR, Alin Minteuan a comentat și el pe seama reacției jucătorilor: ”Nu sunt restanțe financiare foarte mari. Salariul a intârziat câteva zile. Se va rezolva această problemă. La bucurie, ăsta e principalul slogan ”să vină banii”!”.

După primele două etape disputate în play-off, CFR e pe prima poziție (33 de puncte), iar Universitatea Craiova e pe 2 (29 de puncte). Podiumul e completat de FCSB (25 de puncte). Echipa lui Mihai Teja are însă un meci mai puțin disputat.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.