Sari la conținut

Reacția lui Zidane după revenirea cu brio la Real Madrid. Cum a explicat modificările din primul "11"


Ellement.

Postări Recomandate

Zidane dupa victoria cu Celta

La primul meci de la revenirea pe banca echipei Real Madrid, 2-0 cu Celta Vigo, Zinedine Zidane a decis să mizeze din primul minut pe trei jucători care nu s-au aflat printre preferații lui Santiago Solari. L-a titularizat pe Navas, în dauna lui Courtois și i-a folosit din primul minut pe Marcelo și Isco. Bale și Asensio s-au aflat și ei în primul 11 alcătuit de Zidane, profitând de accidentările lui lui Lucas și Vinicius Junior.

Dintre toți aceștia, primul a ieșit la rampă Isco, care a deschis scorul, iar Marcelo a oferit un assist la golul lui Bale. 

"Prima parte a meciului a fost complicată, am avut dificultăți dar este normal. Publicul ne-a ajutat și jucătorii au evoluat ca o adevărată echipă. Eu sunt fericit pentru că am reușit să câștigăm acest prim meci. Prestația lui Isco se datorează lui Bale și Benzema.

Acum avem o mai mare liniste și putem să ne pregătim mai bine. Jucătorii au calitate, dar și forma fizică contează. Urmează două săptămâni de pregătire până la următorul joc.

A trebuit să fim răbdători pentru a marca. Important este ca jucătorii să ajungă mai des în careu, pentru că sigur vom da gol.

Real are trei portari valoroși și am să-i folosesc pe fiecare în funcție de adversar. Vom vedea ce va fi, dar eu contez pe toți trei. L-am folosit pe Keylor pentru a-i arăta că este important. A jucat mai puțin în acest sezon și acum o să recupereze. Nu am uitat ce a făcut pentru acest club, cum nu am uitat nici ce au făcut Marcelo, Isco sau Bale.", a declarat Zidane, în conferința de presă de după meci.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.