Sari la conținut

Neymar, propus de tatăl său la Real Madrid. PSG vrea să-i mărească salariul


Ellement.

Postări Recomandate

neymar real madrid

Neymar pare decis să nu mai joace și sezonul viitor pentru Paris Saint Germain. Spaniolii de la Marca susțin că starul brazilian e foarte tentat să joace din vară la Real Madrid, în condițiile în care Barcelona pare a nu-l mai dori înapoi.

Potrivit sursei citate, tatăl lui Neymar le-a trimis mesaje conducătorilor lui Real Madrid prin care își propunea fiul pe Santiago Bernabeu.

Neymar n-ar fi spus "nu" nici unei reveniri la Barcelona, însă președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, nu pare tentat să-l răscumpere pe brazilian. Lionel Messi pare a și-l dori cel mai mult pe Neymar din nou pe Camp Nou.

PSG i-a propus un salariu superior lui Neymar
Șefii lui PSG se tem că Neymar va dori să plece după noua contraperformanță din acest sezon a parizienilor, eliminați pentru al treilea an consecutiv din optimile Ligii Campionilor în ciuda investițiilor imense ale șeicilor care patronează clubul.

Jurnaliștii iberici susțin că patronii lui PSG i-au propus chiar și o majorare salarială lui Neymar, fără a-l obliga să semnesze și un contract pe perioadă mai mare, pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes.

Neymar (27 de ani) este cel mai scump fotbalist al lumii din 2017, atunci când a fost cumpărat de PSG de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.