Sari la conținut

Isco a promis ”restartul” la Real Madrid și a marcat primul gol din noua eră ”Zidane”


Ellement.

Postări Recomandate

isco

Isco a fost pentru prima oară titular la Real Madrid, din octombrie 2018. Zinedine Zidane l-a folosit din primul minut al meciului cu Celta Vigo, iar acesta i-a răsplătit încrederea.

Culmea e că Zizou se pregătea să îl schimbe pe mijlocașul grupării blanco, exact înainte ca acesta să deschidă scorul pe Santiago Bernabeu. Astfel, Isco este cel care înscrie primul gol din noua era ”Zidane”.

Isco se află printre jucătorii pe care Zidane trebuie să îi reinventeze, după ce, sub comanda lui Santiago Solari nu au mai arătat nimic. Marcelo și Asensio se află și ei pe listă.

Isco a anunțat ”restartul” la Real Madrid
Zinedine Zidane a revenit după 8 luni de zile la Real Madrid, decizie pe care fanii și jucătorii galactici au primit-o cu brațele deschise. Printre aceștia se numără Isco Alarcon, despre care s-a speculat în ultimele luni faptul că ar putea părăsi gruparea Los Blancos.

În mandatul lui Santiago Solari și Julen Lopetegui, Isco și-a petrecut o mare parte din timp pe bancă. În acest context, revenirea lui Zinedine Zidane pe Bernabeu reprezintă o veste excelentă pentru mijlocașul spaniol.

"Schimbarea începe acum și avem nevoie de fani alături. Există pretenții foarte mari la această echipă și trebuie să luptăm pentru toate titlurile", a declarat Isco, în cadrul unui eveniment organizat de Adidas. "Nu a fost cel mai bun an al nostru, dar începând de acum, luptăm să fim acolo unde istoria clubului merită, ceea ce ne obligă să revenim mai puternici", a completat Isco.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.