Sari la conținut

Gică Hagi a stabilit un nou obiectiv după eșecul cu CFR Cluj. Cum a reacționat când a fost întrebat de convocarea lui Ianis


Ellement.

Postări Recomandate

Gica Hagi

Gică Hagi își reproșează eșecul Viitorului cu CFR Cluj, 0-1, și consideră că acest meci a arătat limitele echipei sale.

"Arătăm că nu avem puterea să ne batem acolo, sus. Și eu trebuie să fac anumite lucruri ca echipa să fie mai puternică decât acum doi ani (n.r. când Viitorul a cucerit titlul). Arătăm că suntem o echipă tânără, fără experiență. Sper să învețe din acest meci cu presiune, în care trebuia să demonstrăm că avem un potențial foarte bun. Am început bine, dar am pierdut reperele, jucătorii au încercat să joace individual, iar când nu jucăm împreună vin ocaziile lor. Ei au fost mai pragmatici și mai experimentați, am scris și pe tablă asta, știam acest lucru", a declarat managerul tehnic al Viitorului.

Hagi a vorbit și despre perioada mai puțin reușită a lui Denis Drăguș.

"Nu e într-un moment inspirat, are talent, dar trebuie să reflecteze, să se liniștească și să muncească foarte mult", a mai spus "Regele".

Gică Hagi a anunțat și noul obiectiv al echipei sale, după eșecul contra clujenilor.

"Dacă am fi câștigat azi echilibram play-off-ul, dar acum șansele s-au diminuat, ne uităm la locul 3 sau 4 dacă putem să îl atingem", a mai afirmat Gică Hagi.

Ianis Hagi este convocat la națională pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe, iar Hagi a avut o reacție ciudată: ”Ianis e doar convocat, nu are sens să vorbim și să anticipăm", a mai spus Hagi. 

Viitorul e pe locul 4 în Liga 1, cu 22 de puncte, trei sub FCSB și 11 în spatele lui CFR Cluj.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.