Sari la conținut

Ianis Hagi s-a săturat: "Sper să fie ultima!". Ce spune despre obiectivul echipei și convocarea la națională


Ellement.

Postări Recomandate

FOTBAL:FC VIITORUL-CFR CLUJ, PLY OFF LIGA 1 BETANO (16.03.2019)

Ianis Hagi a fost unul dintre jucătorii care nu s-a ridicat la nivelul la care se află, iar asta s-a văzut. Viitorul și-a creat ocazii în prima repriză, prin Drăguș, dar atacantul a fost mereu neinspirat. Decarul Viitorului a venit dezamăgit la flash-interviul de la finalul partidei: "Sper să fie ultima înfrângere".

"Eram într-un moment foarte bun, am încercat să profităm de asta. Am avut ocaziile noastre și ei le-au avut, un meci echilibrat, dar a fost o greșeală colectivă și am primit acel gol.

Mergem la națională cei convocați și ceilalți vor rămâne să se pregătească pentru a o lua de la capăt toți. Sperăm să fie ultima înfrângere", a spus Hagi Jr.

Căpitanul fostei campioane a vorbit și despre obiectivul echipei, care rămâne locul 3: "Jucam acasă, publicul în spate, stadionul plin, dar nu am reușit să repetăm prestația din etapa trecută. Uneori nu ne intră, asta e.

Pentru noi rămâne locul 3, asta este obiectivul. Mai sunt meciuri, mai sunt puncte și cred că vom reuși să-l îndeplinim.

O să vorbesc de mâine încolo despre națională, am fost conectat la meciul cu CFR toată săptămâna. Mâine mergem la națională și trebuie să ne gândim la meciurile care vor urma în preliminariile EURO", a declarat Ianis Hagi, la finalul partidei.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.