Sari la conținut

Real Madrid - Celta Vigo 2-0. Isco si Bale l-au ajutat pe Zidane să debuteze cu dreptul la revenire


Ellement.

Postări Recomandate

Isco gol

"Le Roi" Zizou s-a întors pe Santiago Bernabeu cu o victorie! , Real Madrid a câștigat meciul cu Celta Vigo, scor 2-0, golurile fiinde marcate de Isco și Bale.

La revenire, Zinedine Zidane o oprit seria de patru înfrângeri pentru Real Madrid, pe Santiago Bernabeu. A aşteptat mai bine de o oră, însă, pentru primul gol în poarta Celtei Vigo. În prima repriză, Gareth Bale a zguduit transversala. Apoi, a venit rândul lui Marcelo şi Sergio Ramos să treacă pe lângă deschiderea scorului.

După pauză, Realul a avut un gol anulat. Arbitrul nu a validat reuşita lui Modric. După consultarea VAR, a indicat un ofsaid. Gazdele au spart gheata în minutul 62, când Isco a marcat din pasa lui Benzema. Celta Vigo a mai primit un gol pănă la final. A reușit să înscrie și Gareth Bale, care a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru Real Madrid.

Eliminaţi din UEFA Champions League şi Cupa Regelui, madrilenii sunt la 12 puncte în spatele liderului FC Barcelona. În aceste condiţii, lui Zidane nu-i mai rămâne decât să pregătească sezonul viitor.

Real Madrid i-a dat zece goluri Celtei în ultimele două întâlniri directe, dar are o singură victorie în precedentele patru partide disputate în toate competiţiile.

"Am jucat în acest tricou, pentru această emblemă. Am câştigat multe, dar sunt doar o mică parte din club. Revin alături de jucători şi ne pregătim pentru meciul de sâmbătă", a declarat Zizou, cel care i-a condus pe "galactici" la trei succese consecutive în Liga Campionilor.

După meci, Real Madrid va sta cu ochii pe rivala Atletico. Trupa lui Diego Simeone are deplasare la Bilbao.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.