Sari la conținut

Stadionul Ghencea nu va fi gata până la EURO 2020! Noi detalii oferite de constructor


Ellement.

Postări Recomandate

Stadionul Ghencea CNI

Stadionul Ghencea, una dintre cele 4 arene care se vor reconstrui pentru EURO 2020, nu va fi gata până la startul turneului final! Constructorul a venit, joi, cu noi informații, dar confirmă declarațiile făcute de Gică Popescu, unul dintre consilierii premierului, la începutul acestui an 2019.

Conform constructorului, la 20 mai 2020 Stadionul Ghencea va putea fi gata doar pentru antrenament.

"20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune.Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua", a spus reprezentantul constructorului.

În replică, președintele clubului CSA Steaua, Bixi Pompiliu Mocanu, a spus că, în aceste condiții, termenul pentru inaugurarea arenei se va prelungi pentru ca arena să fie dată în folosință la finalul anului 2020.

"Conform planului, va fi gata pentru antrenament în luna mai. Vor mai urma câteva finisaje de făcut și sperăm că până la finalul anului viitor să fie gata", a spus Mocanu.

Stadionul Ghencea, dărâmat pentru a face loc unei arene moderne
La jumătatea lunii octombrie 2018 s-au încheiat lucrările de demolare la Stadionul Ghencea, iar construcția noii arene a început. Noul stadion va avea o capacitate totală de 30.500 de locuri pentru spectatori, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de camere), 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu), 980 mp de spaţii comerciale, restaurant pitch-view/bar sky view și va costa 65 de milioane de euro. Lucrările sunt efectuate de firma Construcții Erbașu SA și BS Recycling SRL.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.