Sari la conținut

[Hardware] Samsung Galaxy S10 si S10+ vor avea folie pe ecran din fabrica


*VALY*

Postări Recomandate

Va spuneam acum cateva zile ca Galaxy S10 si S10+ nu suporta foliile de protectie pe ecran. Samsung a decis sa ofere inca din cutie o folie deja aplicata pe ecran, originala, care sa-l protejeze si care sa ofere in continuare o buna functionalitate a senzorului de amprenta ultrasonic.

Samsung-Galaxy-S10-si-S10-Plus.jpg?resiz

Exista riscul ca oamenii sa-si puna folii de sticla pe ecran si dupa sa observe ca ecranul nu mai functioneaza corect si nici senzorul de amprenta. Samsung incurajeaza utilizarea accesoriilor originale si pentru a proteja ecranul ofera inca din fabrica o protectie speciala.

Daca Samsung ofera folie de ecran originala atunci puteti opta pentru aceasta, dar costa cam mult pentru o simpla folie. 30 de dolari eu nu as plati pentru o folie

Asa ca daca v-ati precomandat un S10 sau un S10 Plus o sa vina cu folie pe ecran, iar daca ulterior vreti sa va cumparati una aveti grija sa nu fie din sticla sau sa fie originala Samsung

AICI gasiti comunicatul Samsung.

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.