--> Sari la conținut

PSD l-a exclus pe șeful CJ Dâmbovița


Killer3

Postări Recomandate

Conducerea PSD Dâmbovița a decis, sâmbătă, într-o ședință de Comitet Executiv Județean, să-l excludă din partid pe preşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Comănescu, motivul invocat fiind „disfuncționalități” în activitatea acestuia.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016”, a spus preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.